Achterground van het bedrijf - Silo Cleaning UK

Achterground van het bedrijf

startend

Pneumat Systems Inc begon zijn werkzaamheden in 1982 met een silo-reinigingsservice in het Midwesten van de VS. Uit ontevredenheid over de beperkingen en doeltreffendheid van de pneumatisch silo-reinigingssystemen uit die tijd, ontwikkelde het bedrijf de hydraulische Binwhip en Bindrill. Sinds de introductie in 1987 is het concept steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Deze hydraulische systemen hebben onbemande siloreiniging radicaal veranderd en Pneumat Inc is de enige fabrikant en wereldwijde distributeur van de hydraulische Binwhip en Bindrill systemen.

In 1999 richtte Pneumat Inc de dochteronderneming Pneumat Systems (Europe) Ltd op om dezelfde contract- en verkoopservice te verlenen in het VK en het vasteland van Europa. Dankzij dit geavanceerde materieel en de ervaring werd Pneumat Europe al snel een succes.

Pneumat Europe is inmiddels onafhankelijk van het Amerikaanse moederbedrijf, maar onderhoudt wel nauwe banden met Pneumat Systems Inc. en  treedt op als Europees agent voor de Amerikaanse fabrikant.